HR sadržaji na mejl | O nama
Štampaj | Preporuči | Pretraga sajta
 

MojTim blog

tema: / autor

po naslovu:

16
Jun

Šta podrazumevamo pod pojmom korporativna društvena odgovornost?


Ako korporativno društvenu odgovornost posmatramo  kao aktivnosti kojima se poboljšava kvalitet života za sve stejkholdere– lokalnu  zajednicu, klijente,  prirodno je da veliki deo ovih aktivnosti bude usmeren na unapređenje uslova rada i života zaposlenih.

 

Tatjana Vidaković

5
May

Kako da kroz "Profil poslodavca" privučete pažnju kvalitetnih kandidataTekst o prvim iskustvima u Infostudu našeg novog kolege izazvao veliko interesovanje među kandidatima i višestruko povećao posetu Infostudovom profilu.    

                                                                                                                                                                                                                                                             

Tatjana Vidaković

3
Jul

Kako smo osvojili nagradu PRiznanje 2015?


Nedavno je kampanja „Kako preživeti grozan posao ili pronaći bolji“ koji je sajt Poslovi.infostud.com realizovao u saradnji sa  agencijom McCann osvojila godišnju nagradu Društva za odnose sa javnošću u kategoriji PR komunikacija u integrisanim kampanjama.  Kako smo koristeći drugačiji pristup govorili o vrlo osetljivoj temi koja muči zaposlene u najboljim godinama? 

Tatjana Vidaković

Komentari (0)

12
Jun

Šta oglas za posao govori o kompaniji ?


Već je poznato da kompanije koje imaju reputaciju poželjnih poslodavaca mnogo lakše i jednostavnije dolaze do kvalitetnih zaposlenih, manje resursa troše na proces selekcije i regrutacije i lakše osiguravaju svoj poslovni rast i ostvarivanje strateških ciljeva. Na koje sve načine se predstavljamo svojim budućim zaposlenima i kako im poručujemo da treba da rade baš za nas?

Tatjana Vidaković

11
May

Da li ste poželjan poslodavac?


Sve snažnija potreba za privlačenjem kvalitetnih kadrova i jačanje društvenih mreža su u velikoj meri uticali da brendiranje poslodavca postane pojam o kome se sve češće i glasnije govori u mnogim kompanijama. Takvoj klimi je neosporno doprineo i dolazak pripadnika milenijumske generacije na upravljačke i liderske pozicije u kompanijama, kao nova kultura i sistem vrednosti u odnosu na onaj koji je u prošlosti bio dominantan. Sam pojam brendiranje poslodavca se odnosi na sposobnost kompanije da privuče, na pravi način angažuje i zadrži kvalitetne zaposlene kako bi obezbedila rast i ostvarenje sopstvenih strateških ciljeva u budućnosti.

Tatjana Vidaković

Komentari (0)

27
Jun

Saradnja HR i PR sektora


Infostud primer dobre prakseIako se u svom radu PR obraća i deluje na različite ciljne javnosti, jedan od aspekata koji zavređuje posebnu pažnju su zaposleni u kompaniji.

Tatjana Vidaković

Komentari (0)

Vremeplov pretraga

Teme bloga

Autori bloga

Poslednji komentari

Šta podrazumevamo pod pojmom korporativna društvena odgovornost?

Upravo sam primio 70.000€ jutros od tvrtke koja je strahovala od Boga ovdje je e-mail za kontakt ako trebate pravi kredit : suntrustfinancialhome@gmail.com...

Šta podrazumevamo pod pojmom korporativna društvena odgovornost?

Poštovani dragi klijente, Jeste li poslovni čovjek ili žena? Jeste li u bilo kojem financijskom neredu ili trebate sredstva za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za početak lijepog mal...

Šta podrazumevamo pod pojmom korporativna društvena odgovornost?

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com (...