HR sadržaji na mejl | O nama
Štampaj | Preporuči | Pretraga sajta
 

MojTim blog

tema: / autor

po naslovu:

5
May

Kako da kroz "Profil poslodavca" privučete pažnju kvalitetnih kandidata                                                                                                                                     

Pre formiranja stava o nekoj kompaniji kandidati na različite načine dolaze do informacija o njenom poslovanju i organizacionoj kulturi, od kanala koje kompanija koristi uključujući i celokupan sistem selekcije i regrutacije preko objava u medijma, na društvenim mrežama sve do iskustava iz prve ruke.

Nakon što prouče oglas za posao, kandidati odmah  pokušavaju da se što bolje upoznaju sa kompanijom i njenom organizacionom kulturom, pokazuju dugogodišnja praksa sajta Poslovi.infostud.com.  Koriste sve raspoložive izvore pretražujući sadržaj na Internetu , pri čemu su iskustva sadašnjih zaposlenih od najveće vrednosti. Drugim rečima, za kandidate su osim visine zarade izuzetno bitni i:


radna atmosfera, odnosi među zaposlenima, prilike za razvoj karijere, mogućnosti za hijerhijsko napredovanje, ali i set beneficija koje je kompanija spremna da obezbedi ( osveženje na radnom mestu, mogućnost korišćenja službenog automobila, mobilnog telefona, itd.).


Brankova iskustva višestruko povećala posetu Infostudovom profilu

Nedavno smo na Infostudovom profilu poslodavca , koji za sebe mogu da popune sve kompanije koje se kod nas oglašavaju, objavili  iskustva našeg novog kolege Branka  koji je nedavno počeo da radi u odeljenju ljudskih resursa.  Zamolili smo Branka da podeli svoje prve utiske  o atmosferi, kolegama i poslu uopšte.  

Nakon postavljanja njegovog teksta na profil poseta Infostudovom profilu je porasla 6 puta, odnosno sa prosečnih 50-100 poseta dnevno, na dan objavljivanja teksta, zabeležili smo 662 posete Infostudovom profilu.

U okviru redovne promocije koju radimo  i za klijente koji popunjavaju svoje profile na sajtu, tekst je podeljen kroz našu mejling listu,  na našoj fb stranici i twitter nalogu i bez ikakve dodatne plaćene promocije imao je vrlo zapažene rezultate.


 Šta smo potvrdili

 

Zaposleni su bili i ostali najbolji ambasadori svojih kompanija.  Kandidati žele da čuju priče iz prve ruke i iskustva onih koji već rade u nekom sistemu. Iskustva stvarnih ljudi ulivaju više poverenja i daleko su dragocenija u procesu građenja brenda poželjnog poslodavca.

Kroz ažuran sadržaj - fotografije, video zapise i zanimljive tekstove na svom profilu, kompanije imaju mogućnost da ispričaju  priču o sebi i svom brendu i postaju daleko vidljivije onima koje žele da zaposle u svojim radovima.

Praksa je pokazala da kompanije koje se smatraju poželjnim poslodavcima daleko lakše dolaze do potencijalnih zaposlenih, brže i efikasnije plasiraju svoje proizvode i usluge na tržištu i ostvaruju svoje strateške ciljeve.

Zato je i od izuzetne važnosti određenje kompanije da odvoji resurse i angažuje se na izgradnji brenda poželjnog poslodavca i promovisanju aktivnosti koje je na tržištu rada čine atraktivnom za poslodavce.

Pogledajte profile kompanija koje već postoje na našem sajtu.                                                                                                        

Tatjana Vidaković

Postavljeno: 05.5.2016
Br pregleda: 2259
Komentari (2)

unisex profile picture
tyler 19.1.2019

Hi everyone, i am Tyler Micheal, am so glade coming back to this great forum to testify about the help i received from Global Financial Loan Film. I was in desperate need of a loan in other to be free from debt and financial bondage that was place on me by my ex husband. It was really bad that i have to seek for help from Friends,family and even my bank but on one could assist me because my credit score was really bad. So i was browsing with my computer and saw some testimonies from people that Global Financial Loan Film assisted with a loan, then i decided to contact him on his email( globalfinancialloanfilm2@gmail.com ) then i received a mail from them and i did all that was asked from me. To my greatest surprise they transferred to my account the loan i requested and now i am so happy clearing my debt and have also started a business with the remaining amount to take care of myself and family. If you need a loan do contact the best loan lender of all time Global Financial Loan Film on Email (globalfinancialloanfilm2@gmail.com)

unisex profile picture
Rod 26.4.2018

Jeste li pokušavali dobiti zajam? Jeste li tražili kako dobiti pristup privatnom zajmodavcu? Jeste li bili zabrinuti za svoju tvrtku i trebate zajam za pokretanje ili proširivanje svoje tvrtke? Jeste li odbijeni zajam od banke? Imate li prevelik dug i tražite zajam kako biste očistili svoje dugove? Svi ti odgovori su ovdje riješeni. Ja sam privatni kreditni zajmodavac koji nudi sve vrste zajmova s najviše 15 milijuna eura. Radim brzu uslugu odobrenja i transakcije su brze i zajamčene. Posjetite nas ako vam danas treba zajam. Spremni smo pomoći. Posjetite nas putem (rodfinancing@gmail.com)

Vremeplov pretraga

Teme bloga

Autori bloga

Poslednji komentari

Šta podrazumevamo pod pojmom korporativna društvena odgovornost?

Upravo sam primio 70.000€ jutros od tvrtke koja je strahovala od Boga ovdje je e-mail za kontakt ako trebate pravi kredit : suntrustfinancialhome@gmail.com...

Šta podrazumevamo pod pojmom korporativna društvena odgovornost?

Poštovani dragi klijente, Jeste li poslovni čovjek ili žena? Jeste li u bilo kojem financijskom neredu ili trebate sredstva za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za početak lijepog mal...

Šta podrazumevamo pod pojmom korporativna društvena odgovornost?

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com (...